Fra bagsiden.

Drømmen om et liv

Fra bagsiden

Fra bagsiden:

Var det Simons fortvivlede råb om hjælp, var det Ingers iscenesættelse af sig selv som hovedpersonen i sit eget liv eller Johns frustration over, at Matthew ikke blev den englænder, han havde håbet på at fostre? Måske. Var det mangel på kærlighed? Helt sikkert.   

Det er Sommeren 1967. Matthew er sendt alene med flyet til London, hvor han skal besøge sin far, John. Han ville hellere være hjemme i Dragør, gå tur ved stranden og bade sammen med vennen Lars. Dér havde han kun stedfaderens lune at bekymre sig om.  

Men han har intet valg. I London ser alt perfekt ud på overfladen, men underneden er der revner i familieidyllen. De to ældre stedbrødre bryder sig ikke om ham. De lever under faderens forventninger og hårde disciplinære hånd. Matthew er altid på vagt, forberedt. Oplevelserne skulle han senere i livet stadig kæmpe for at frigøre sig fra.  

One response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments